Sideinnhold

Nora

Nora

Mesterhus Nora er et sjarmerende hus med god planløsning og alt på ett plan.

Mesterhus Nora er et sjarmerende vinkelhus i nostalgisk stil, med overbygget terrasse og saltak i to høyder. Det store stuevinduet, rekkverket på terrassen og den liggende kledningen, er med på å gi huset særpreg. På innsiden er dette et perfekt hus for deg som drømmer om et praktisk og lettstelt hjem, med alt på ett plan. Fordelt på 127 m2 har boligen en todelt planløsning med tre soverom, bad og separat toalett i den ene fløyen, mens husets hjerte med kjøkken, spisestue og stue ligger i den andre. Dette gjør det til et populært hus, som passer like godt i alle livsfaser.  

Eneboligen er delt i inn to fløyer: En privat sone med bad og tre soverom, og en oppholdsdel med stue og kjøkken. I det store baderommet er det mulighet for ekstra vask, i tillegg til badekar og dusj. Foreldresoverommet har god plass til ekstra barneseng, og egen utgang til den overbygde terrassen. For ikke å glemme det praktiske gjestetoalettet i den romslige entreen. Fra den sjarmerende vinkelstuen kan du gå rett ut på terrassen, som vil gi deg et ekstra hyggerom utendørs i sommermånedene. 

Utvendig har huset en rekke flotte detaljer som bringer tankene bakover i tid. Slik som sadeltak, mønekors og kraftig innramming av vinduene, og til og med knekter. Det flotte inngangspartiet har et overbygg, som gir deg en lun velkomst. Huset har også en ekstra inngang via vaskerommet rett bortenfor. En svært praktisk detalj for barnefamilier, sportsfolk eller hundeeiere. Vaskerom og bod ligger i tilknytning til hverandre, og en dør fører deg direkte inn til kjøkkenet og resten av huset. 

Mesterhus Nora er tilpasset en flat tomt.

Nora
Nora
Nora
Nora
Nora
Nora
Nora
Nora
Nora
Nora

Plantegninger

Nora

Nora

1. Etasje

Fasade

Nora

Nora

Nora

Nora

Kundetilpassede løsninger

Nora

Kundetilpasset - oppført av Mustad Bygg, Telemark

Nora

Kundetilpasset Nora oppført av Mustad Bygg, Telemark

Nora

Kundetilpasset - oppført av Fenstad Bygg, Akershus

Se huset på din egen tomt

Illustrasjoner, foto og tegninger er kun vist som eksempler.