til top

Hytte Trend

Hytte med alt på ett plan. Trend er en romslig og moderne hytte. Hytta er moderne og stilren med et bruksareal på 112,8 m2. Hytta har tre gode soverom, en bod og et bad, perfekt for en familie enten på fjellet eller ved sjøen.

  • BRA 115,9
  • P-rom 82
  • 3 soverom

Moderne hytte med alt på ett plan

Hytta er delt inn i praktiske soner og har godt med bodplass. I entreen er det god plass til garderobeskap og inngang til et gjestetoalett. Yttergangen leder videre til hyttas to ulike soner/avdelinger, bestående av stue- og kjøkkenområdet og soveromsavdelingen. I soveromsavdelingen finner du tre gode soverom, en bod og et bad. Boden kan fint brukes som en ekstra garderobe eller som en lagringsplass.

Anneks med 2 boder, eventuelt gjestesoverom

Fra entreen er det skyvedør inn til en åpen stue-/kjøkkenløsning. Rommet er på hele 31,4 m2 og har plass til et kjøkken med mye benkeplass, en stor spiseplass og en romslig sofagruppe. Store gode vinduer slipper inn mye dagslys og gir en fin nærhet til omgivelsene. Hytta har en hyggelig skjermet terrasse på 17,3 m2, som binder hytta og annekset sammen. Annekset består av to boder, der man fint kan gjøre om den største boden til et gjestesoverom. * Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.
Ta kontakt med forhandlet